Ny standard for variable data

PDF/VT er navnet på en ny standard for produksjoner med variable data. Standarden definerer en PDF-basert VDP-jobb og muliggjør prosessering av grafiske jobber i høyhastighetsproduksjon, ved å lagre repeterbart innhold i et cacheminne.
– Denne tydelige definisjonen av metadata for jobber med variable data, i henhold til PDF/VT-standarden, vil komme hele bransjen til gode siden vi migrerer fra proprietære datastrømmer til pdf-baserte, uttaler Martin Bailey, teknisk sjef i Global Graphics.
– Standarden gjør det også mulig å utvikle løsninger som øker hastigheten på jobber med variable data. Denne er allerede støttet i den nyeste versjonen av Adobe PDF Print Engine, APPE 2,5. En rekke leverandører har allerede kunngjort at de støtter denne standarden, eksempelvis Callas, Kodak, EFI, Global Graphics, GMC, HP Indigo, Konica Minolta, Xerox og Screen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *