Ny standard for variable data

PDF/VT er navnet på en ny standard for produksjoner med variable data. Standarden definerer en PDF-basert VDP-jobb og muliggjør prosessering av grafiske jobber i høyhastighetsproduksjon, ved å lagre repeterbart innhold i et cacheminne.
– Denne tydelige definisjonen av metadata for jobber med variable data, i henhold til PDF/VT-standarden, vil komme hele bransjen til gode siden vi migrerer fra proprietære datastrømmer til pdf-baserte, uttaler Martin Bailey, teknisk sjef i Global Graphics.
– Standarden gjør det også mulig å utvikle løsninger som øker hastigheten på jobber med variable data. Denne er allerede støttet i den nyeste versjonen av Adobe PDF Print Engine, APPE 2,5. En rekke leverandører har allerede kunngjort at de støtter denne standarden, eksempelvis Callas, Kodak, EFI, Global Graphics, GMC, HP Indigo, Konica Minolta, Xerox og Screen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: