Iggesund utfordrer designerne

PUBLISERT: 14 desember 2010
OPPDATERT: 14 desember

n46401 - Inside the box bild_web

I sin nyeste Invercote kampanje har emballasjepapirprodusenten Iggesund gitt flere kjente designere og designteam frie tøyler for kreativitet. Den eneste betingelsen var at de skulle bruke og utfordre Iggesunds produktserie Invercotes unike egenskaper. To av de første resultatene ble presentert i forbindelse med utstillingen Les Places d’Or for design og luksusemballasje i Paris. Nederlandske Van Heertum Design VHD satte sammen et internasjonalt designteam som fikk i oppdrag å lage en emballasje med inspirasjon fra det nederlandske. I resultatet benyttes både dyptrykk, offset, flekso og silketrykk, samt flere ferdiggjøringsprosesser. Dette utfordrer selvfølgelig den kreative kapasiteten til designerne, sier Carlo Einarsson, direktør for markedskommunikasjon hos Iggesund. Han understreker at disse ideene også er virkelige utfordringer for Invercote, side vi ba dem om innstendig om å presse grensene for hva som er mulig. Det gjør våre kunder hele tiden, sier han.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo