Iggesund utfordrer designerne

PUBLISERT: 14 desember 2010
OPPDATERT: 14 desember

n46401 - Inside the box bild_web

I sin nyeste Invercote kampanje har emballasjepapirprodusenten Iggesund gitt flere kjente designere og designteam frie tøyler for kreativitet. Den eneste betingelsen var at de skulle bruke og utfordre Iggesunds produktserie Invercotes unike egenskaper. To av de første resultatene ble presentert i forbindelse med utstillingen Les Places d’Or for design og luksusemballasje i Paris. Nederlandske Van Heertum Design VHD satte sammen et internasjonalt designteam som fikk i oppdrag å lage en emballasje med inspirasjon fra det nederlandske. I resultatet benyttes både dyptrykk, offset, flekso og silketrykk, samt flere ferdiggjøringsprosesser. Dette utfordrer selvfølgelig den kreative kapasiteten til designerne, sier Carlo Einarsson, direktør for markedskommunikasjon hos Iggesund. Han understreker at disse ideene også er virkelige utfordringer for Invercote, side vi ba dem om innstendig om å presse grensene for hva som er mulig. Det gjør våre kunder hele tiden, sier han.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676