Flere virtualiserer serverne

PUBLISERT: 7 februar 2011
OPPDATERT: 7 februar

Ifølge en undersøkelse fra oktober 2010 tar små og mellomstore bedrifter i bruk servervirtualisering i raskt tempo. 75 prosent av bedriftene som var med i studien regnet med å gjøre omfattende bruk av servervirtualisering i 2012. For to år siden gjaldt tilsvarende bare 28 prosent av bedriftene. Det er produsenten VMware som forteller dette, et selskap som i lang tid var relativt enerådende om teknologien. De senere årene har Microsoft, Red Hat, Citrix og andre kommet sterkere på banen, men ifølge VMware benytter hele 88 prosent av respondentene i studien en eller annen form for VMware-programvare. Fordelen med servervirtualisering er blant annet at man behøver færre fysiske maskiner, og enklere kan flytte data eller opprette nye servere, siden dette gjøres virtuelt, og ikke fysisk.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri