Flere virtualiserer serverne

Ifølge en undersøkelse fra oktober 2010 tar små og mellomstore bedrifter i bruk servervirtualisering i raskt tempo. 75 prosent av bedriftene som var med i studien regnet med å gjøre omfattende bruk av servervirtualisering i 2012. For to år siden gjaldt tilsvarende bare 28 prosent av bedriftene. Det er produsenten VMware som forteller dette, et selskap som i lang tid var relativt enerådende om teknologien. De senere årene har Microsoft, Red Hat, Citrix og andre kommet sterkere på banen, men ifølge VMware benytter hele 88 prosent av respondentene i studien en eller annen form for VMware-programvare. Fordelen med servervirtualisering er blant annet at man behøver færre fysiske maskiner, og enklere kan flytte data eller opprette nye servere, siden dette gjøres virtuelt, og ikke fysisk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: