Flere virtualiserer serverne

Ifølge en undersøkelse fra oktober 2010 tar små og mellomstore bedrifter i bruk servervirtualisering i raskt tempo. 75 prosent av bedriftene som var med i studien regnet med å gjøre omfattende bruk av servervirtualisering i 2012. For to år siden gjaldt tilsvarende bare 28 prosent av bedriftene. Det er produsenten VMware som forteller dette, et selskap som i lang tid var relativt enerådende om teknologien. De senere årene har Microsoft, Red Hat, Citrix og andre kommet sterkere på banen, men ifølge VMware benytter hele 88 prosent av respondentene i studien en eller annen form for VMware-programvare. Fordelen med servervirtualisering er blant annet at man behøver færre fysiske maskiner, og enklere kan flytte data eller opprette nye servere, siden dette gjøres virtuelt, og ikke fysisk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: