Samarbeid for fremtidens inkjet

PUBLISERT: 16 mai 2011
OPPDATERT: 16 mai

Memjet, kjent for raske inkjetløsninger, melder at de har innledet et samarbeid med skriverprodusenten Delphax. Ifølge selskapet er planen å vise en løsning på Drupa i 2012. Dieter Schilling, konsernsjef hos Delphax, sier at vi snakker om en robust digitaltrykkløsning for kommersielle applikasjoner som skal utvikles av Delphax og benytte skriverhode fra Memjet. Memjets teknologi bygger på et skriverhode med 70.000 dyser. Dette beveger seg ikke over papirbanen, men dekker i stedet den fulle utskriftsbredden. Teknologien skal kunne integreres i både rull- og arkbaserte løsninger.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag