Samarbeid for fremtidens inkjet

Memjet, kjent for raske inkjetløsninger, melder at de har innledet et samarbeid med skriverprodusenten Delphax. Ifølge selskapet er planen å vise en løsning på Drupa i 2012. Dieter Schilling, konsernsjef hos Delphax, sier at vi snakker om en robust digitaltrykkløsning for kommersielle applikasjoner som skal utvikles av Delphax og benytte skriverhode fra Memjet. Memjets teknologi bygger på et skriverhode med 70.000 dyser. Dette beveger seg ikke over papirbanen, men dekker i stedet den fulle utskriftsbredden. Teknologien skal kunne integreres i både rull- og arkbaserte løsninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: