Samarbeid for fremtidens inkjet

Memjet, kjent for raske inkjetløsninger, melder at de har innledet et samarbeid med skriverprodusenten Delphax. Ifølge selskapet er planen å vise en løsning på Drupa i 2012. Dieter Schilling, konsernsjef hos Delphax, sier at vi snakker om en robust digitaltrykkløsning for kommersielle applikasjoner som skal utvikles av Delphax og benytte skriverhode fra Memjet. Memjets teknologi bygger på et skriverhode med 70.000 dyser. Dette beveger seg ikke over papirbanen, men dekker i stedet den fulle utskriftsbredden. Teknologien skal kunne integreres i både rull- og arkbaserte løsninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: