KBA Nordic styrker organisasjonen

Med virkning fra 1. september er Patrik Martinsson ansatt som Service Manager Web Presses hos KBA Nordic.

Patrik har mer enn 30 års erfaring fra den grafiske bransjen, og har blant annet jobbet i firmaet NWT i Karlstad som produksjonssjef, og de siste årene har han vært Service Manager hos manroland i Sverige.

– Vi er svært tilfredse med at Patrik er blitt en del av vår organisasjon. Dette vil styrke vår kundesupport ytterligere. Vi ønsker Patrik velkommen på laget, sier Leif Jensen, Service Manager hos KBA Nordic A/S.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: