KBA Nordic styrker organisasjonen

Med virkning fra 1. september er Patrik Martinsson ansatt som Service Manager Web Presses hos KBA Nordic.

Patrik har mer enn 30 års erfaring fra den grafiske bransjen, og har blant annet jobbet i firmaet NWT i Karlstad som produksjonssjef, og de siste årene har han vært Service Manager hos manroland i Sverige.

– Vi er svært tilfredse med at Patrik er blitt en del av vår organisasjon. Dette vil styrke vår kundesupport ytterligere. Vi ønsker Patrik velkommen på laget, sier Leif Jensen, Service Manager hos KBA Nordic A/S.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: