Oppdatert skissepenn fra Wacom

Wacoms digitale skissepenn Inkling er oppgradert og har fått støtte for Adobe CS6 og Autodesk Sketchbook Pro 6. Pennen kan brukes på alle typer papir og har en trykkfølsomhetsteknologi med 1024 nivåer for å avgjøre hvor hardt pennen trykkes mot papiret. Desse trykkvariasjonene er synlige i den digitale versjonen som pennen «overfører» til en mottaker. Inkling kan også skape forskjellige lag i den digitale filen.

Når skissen er ferdig kobles mottakeren til datamaskinen via USB for å overføre de lagrede filene som bitmap- eller vektorfiler. Filene kan i neste omgang åpnes med Inkling Sketch Manager for redigering eller endring av format. Filene kan også overføres til programmer som Adobe Photoshop og Illustrator CS6 samt Autodesk Sketchbook Pro 6.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: