Oppdatert skissepenn fra Wacom

Wacoms digitale skissepenn Inkling er oppgradert og har fått støtte for Adobe CS6 og Autodesk Sketchbook Pro 6. Pennen kan brukes på alle typer papir og har en trykkfølsomhetsteknologi med 1024 nivåer for å avgjøre hvor hardt pennen trykkes mot papiret. Desse trykkvariasjonene er synlige i den digitale versjonen som pennen «overfører» til en mottaker. Inkling kan også skape forskjellige lag i den digitale filen.

Når skissen er ferdig kobles mottakeren til datamaskinen via USB for å overføre de lagrede filene som bitmap- eller vektorfiler. Filene kan i neste omgang åpnes med Inkling Sketch Manager for redigering eller endring av format. Filene kan også overføres til programmer som Adobe Photoshop og Illustrator CS6 samt Autodesk Sketchbook Pro 6.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: