Oppdatert skissepenn fra Wacom

PUBLISERT: 30 november 2012
OPPDATERT: 30 november

Wacoms digitale skissepenn Inkling er oppgradert og har fått støtte for Adobe CS6 og Autodesk Sketchbook Pro 6. Pennen kan brukes på alle typer papir og har en trykkfølsomhetsteknologi med 1024 nivåer for å avgjøre hvor hardt pennen trykkes mot papiret. Desse trykkvariasjonene er synlige i den digitale versjonen som pennen «overfører» til en mottaker. Inkling kan også skape forskjellige lag i den digitale filen.

Når skissen er ferdig kobles mottakeren til datamaskinen via USB for å overføre de lagrede filene som bitmap- eller vektorfiler. Filene kan i neste omgang åpnes med Inkling Sketch Manager for redigering eller endring av format. Filene kan også overføres til programmer som Adobe Photoshop og Illustrator CS6 samt Autodesk Sketchbook Pro 6.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1