Oppdatert skissepenn fra Wacom

Wacoms digitale skissepenn Inkling er oppgradert og har fått støtte for Adobe CS6 og Autodesk Sketchbook Pro 6. Pennen kan brukes på alle typer papir og har en trykkfølsomhetsteknologi med 1024 nivåer for å avgjøre hvor hardt pennen trykkes mot papiret. Desse trykkvariasjonene er synlige i den digitale versjonen som pennen «overfører» til en mottaker. Inkling kan også skape forskjellige lag i den digitale filen.

Når skissen er ferdig kobles mottakeren til datamaskinen via USB for å overføre de lagrede filene som bitmap- eller vektorfiler. Filene kan i neste omgang åpnes med Inkling Sketch Manager for redigering eller endring av format. Filene kan også overføres til programmer som Adobe Photoshop og Illustrator CS6 samt Autodesk Sketchbook Pro 6.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: