Ny organisasjon for SIGN-produsenter

SA International, SAI, leverandør av løsninger for sign- og storformatproduksjon, har startet en internasjonal medlemsorganisjon for signprodusenter. Hensikten er å bistå medlemmene med å vokse, og å redusere kostnader.

Organisasjonen heter International Sign & Printmakers Guild og det er gratis å bli medlem. Ifølge SAI vil det bli knyttet stadig flere fordeler til et medlemskap. Blant annet vil organisasjonen hjelpe medlemmene med å finne nye kunder, skriver de i en pressemelding.
– Organisasjonens målsetting er å utvide sign- og storformatmarkedet. Mange av våre kunder er sign- og storformatleverandører og har fortsatt store utfordringer med lønnsomhet og med å få nye kunder, sier Mark Blundell, SAIs leder og talsperson.

Nettstedet www.sign.com blir en portal for sign-kjøpere, og alle ordre som kommer inn via portalen vil tilbys medlemsbedriftene. Det vil også bli mulig å skape et digitalt «skiltvindu» med maler fra sign.com som er mulig å skreddersy som en mikrosite.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: