Interessant bok om 3D-print

Hod Lipson, amerikansk professor i robotics, har lenge jobbet med såkalte additive teknologier  ved Cornell University. Nå har han utgitt den første boken om emnet: «Fabricated; The New World of 3D Printing». Boken gjennomgår utviklingen av additiv teknologi frem til i dag, og forventninger til den videre utviklingen. Boken beskriver hvordan teknologien brukes på flere forskjellige områder og vurderer potensialet i enkelte teknikker for fremtidig produksjon. Lipson intervjuerbedrifter, lærere, kunstnere, kirurger og forskere som bruker 3D-print i sitt arbeid.
Er du nybegynner på området, gir boken en kikk inn i en spennende verden. Lipson beskriver detaljert om hvordan de forskjellige metodene i 3D-print fungerer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *