Interessant bok om 3D-print

PUBLISERT: 15 februar 2013
OPPDATERT: 15 februar

Hod Lipson, amerikansk professor i robotics, har lenge jobbet med såkalte additive teknologier  ved Cornell University. Nå har han utgitt den første boken om emnet: «Fabricated; The New World of 3D Printing». Boken gjennomgår utviklingen av additiv teknologi frem til i dag, og forventninger til den videre utviklingen. Boken beskriver hvordan teknologien brukes på flere forskjellige områder og vurderer potensialet i enkelte teknikker for fremtidig produksjon. Lipson intervjuerbedrifter, lærere, kunstnere, kirurger og forskere som bruker 3D-print i sitt arbeid.
Er du nybegynner på området, gir boken en kikk inn i en spennende verden. Lipson beskriver detaljert om hvordan de forskjellige metodene i 3D-print fungerer.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1