Interessant bok om 3D-print

PUBLISERT: 15 februar 2013
OPPDATERT: 15 februar

Hod Lipson, amerikansk professor i robotics, har lenge jobbet med såkalte additive teknologier  ved Cornell University. Nå har han utgitt den første boken om emnet: «Fabricated; The New World of 3D Printing». Boken gjennomgår utviklingen av additiv teknologi frem til i dag, og forventninger til den videre utviklingen. Boken beskriver hvordan teknologien brukes på flere forskjellige områder og vurderer potensialet i enkelte teknikker for fremtidig produksjon. Lipson intervjuerbedrifter, lærere, kunstnere, kirurger og forskere som bruker 3D-print i sitt arbeid.
Er du nybegynner på området, gir boken en kikk inn i en spennende verden. Lipson beskriver detaljert om hvordan de forskjellige metodene i 3D-print fungerer.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682