Tyske Trinckle med 3D-print

Det nystartede tyske print-firmaet Trinckle, er den hittil nyeste tilbyder av 3D-print, og henvender seg til alle som ikke har egen 3D-printer. Inntil befinner Trinckle seg på betastadiet.
Forretningsideen deres ligger tett opp til den vi se hos de større internasjonale 3D-tilbyderne som Sculpteo, Imaterialize og Shapeways. Hvis du lager dine egne 3D modeller kan du lage en webshop på Trinckles hjemmeside og tilby modellene til mulige kunder, i enten digital eller printet form.
Nå tilbyr Trinckle 3D-print med tre av de eksisterende fremstillingsmetodene, Selective Laser Sintering (SLS), Fused deposition modelling (FDM) og 3D inkjet. Man kan bestille produkter i polyamid (PA), resin (ABS), akryl (PMMA) og gips.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: