Tyske Trinckle med 3D-print

PUBLISERT: 15 februar 2013
OPPDATERT: 15 februar

Det nystartede tyske print-firmaet Trinckle, er den hittil nyeste tilbyder av 3D-print, og henvender seg til alle som ikke har egen 3D-printer. Inntil befinner Trinckle seg på betastadiet.
Forretningsideen deres ligger tett opp til den vi se hos de større internasjonale 3D-tilbyderne som Sculpteo, Imaterialize og Shapeways. Hvis du lager dine egne 3D modeller kan du lage en webshop på Trinckles hjemmeside og tilby modellene til mulige kunder, i enten digital eller printet form.
Nå tilbyr Trinckle 3D-print med tre av de eksisterende fremstillingsmetodene, Selective Laser Sintering (SLS), Fused deposition modelling (FDM) og 3D inkjet. Man kan bestille produkter i polyamid (PA), resin (ABS), akryl (PMMA) og gips.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1