Tyske Trinckle med 3D-print

Det nystartede tyske print-firmaet Trinckle, er den hittil nyeste tilbyder av 3D-print, og henvender seg til alle som ikke har egen 3D-printer. Inntil befinner Trinckle seg på betastadiet.
Forretningsideen deres ligger tett opp til den vi se hos de større internasjonale 3D-tilbyderne som Sculpteo, Imaterialize og Shapeways. Hvis du lager dine egne 3D modeller kan du lage en webshop på Trinckles hjemmeside og tilby modellene til mulige kunder, i enten digital eller printet form.
Nå tilbyr Trinckle 3D-print med tre av de eksisterende fremstillingsmetodene, Selective Laser Sintering (SLS), Fused deposition modelling (FDM) og 3D inkjet. Man kan bestille produkter i polyamid (PA), resin (ABS), akryl (PMMA) og gips.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: