ABBA feirer 40 år - i storformat

PUBLISERT: 25 august 2014
OPPDATERT: 25 august

web_colorsys_abbaI forbindelse med at popgruppen ABBA feirer 40 år finnes nå muligheten for at man på Abba The Museum i Stockholm kan skrive en hilsen til medlemmene i gruppen. Selvsagt har man en storformatskriver til sin hjelp!
Tanken er å lage et veldig langt prospektkort med alle hilsenene. Akkurat nå står en storformatskriver oppstilt og skriver ut hilsningene som de besøkende skriver inn på en touch-skjerm.
Color Systems har hjulpet til med storformatskriveren og ripp-programvaren som ligger i bakgrunnen og passer på at det som skrives inn på touch-skjermen automatisk kommer ut på korrekt vis på skriveren. Skriveren er en Canon iPF6400s med vannbasert blekk og rippen er en Onyx PosterShop.
– Vi er glade for å kunne hjelpe til og dessuten vise på ytterligere et bruksområde for en storformatskriver sier Johan Enlund fra Color Systems. Johan er teknikeren som på åstedet har ordnet med at teknikken med skriver, touch-skjerm og ripp fungerer.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1