AGI blir historie

PUBLISERT: 11 mai 2015
OPPDATERT: 11 mai

sogp1_coverAGI er historie som blad i Norge med utgivelsen av første nummer av Sign og Print. Navneendringen kommer i forbindelse med at også sign nå etterhvert er en naturlig del av bladets dekningsfelt. Det første nummeret er nå i trykken, og foruten en stor guide til FESPA 2015 foretar vi besøk hos norske trykkeribedrifter, besøker «åpent hus» hos Plockmatic i Oslo og tester den nye storformatprinteren Canon Colorwave 700.

Abonnement på Sign og Print videreføres fra bladet AGI, og nye abonnenter kan melde seg på denne siden. Vi jobber også med omlegging av nettstedet for å ha en helhetlig profil, og foruten nytt design vil de nye nettsidene våre også ha muligheter for redaksjonelle endringer, utlegg av artikler og sponsede artikler fra våre samarbeidspartnere. Endringene vil skje gradvis, så bare kom innom her fra tid til annen for å se progresjonen.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag