AGI blir historie

sogp1_coverAGI er historie som blad i Norge med utgivelsen av første nummer av Sign og Print. Navneendringen kommer i forbindelse med at også sign nå etterhvert er en naturlig del av bladets dekningsfelt. Det første nummeret er nå i trykken, og foruten en stor guide til FESPA 2015 foretar vi besøk hos norske trykkeribedrifter, besøker «åpent hus» hos Plockmatic i Oslo og tester den nye storformatprinteren Canon Colorwave 700.

Abonnement på Sign og Print videreføres fra bladet AGI, og nye abonnenter kan melde seg på denne siden. Vi jobber også med omlegging av nettstedet for å ha en helhetlig profil, og foruten nytt design vil de nye nettsidene våre også ha muligheter for redaksjonelle endringer, utlegg av artikler og sponsede artikler fra våre samarbeidspartnere. Endringene vil skje gradvis, så bare kom innom her fra tid til annen for å se progresjonen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: