Sign&Print i 2016

Den grafiske bransjen i Norge har blitt mindre. Dermed har vi fått færre annonsører og færre abonnenter.

forside_sogp

Dette skulle bli siste trykte nummer på en stund.

I 2016 kommer vi derfor kun ut med ett trykt nummer av Sign&Print – nemlig nummeret foran messen på Exporama den 14. og 15. september. Det nummeret kan vi finansiere med annonser og det distribueres derfor uten kostnad. I 2016 satser vi mer på lokalt materiale i vårt gratis ukentlige nyhetsbrev, som kommer ut hver tirsdag. Du kan fritt tegne abonnement på dette på signogprint.no.

Nyhetsbrevet redigeres fortsatt av vår norske redaktør Roger Stormo.

I Sverige fortsetter tidskriftet å komme ut på trykk hver måned. Seks ganger i året er det det tekniske magasinet Sign&Print og fire ganger er det det mer kreative bladet Cap&Design.

Abonnenter på Sign&Print vil få tilsendt det førstkommende svenske nummeret av Sign&Print, så kan dere vurdere om dere vil fortsette abonnementet og få tilsendt det svenske bladet – eller dere kan be om å få refundert abonnementsavgiften for den resterende perioden. Om du vil fortsette å få tilsendt de svenske bladene i din abonnementstid, behøver du ikke å gjøre noe. Det svenske Sign&Print kommer automatisk.

Velger du å avslutte abonnementet trenger du foreløpig ikke foreta deg noe, vent på prøvenummeret av det svenske bladet. Med dette følger det et skriv med informasjon om hvordan du skal forholde deg.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: