Sign&Print i 2016

Den grafiske bransjen i Norge har blitt mindre. Dermed har vi fått færre annonsører og færre abonnenter.

forside_sogp

Dette skulle bli siste trykte nummer på en stund.

I 2016 kommer vi derfor kun ut med ett trykt nummer av Sign&Print – nemlig nummeret foran messen på Exporama den 14. og 15. september. Det nummeret kan vi finansiere med annonser og det distribueres derfor uten kostnad. I 2016 satser vi mer på lokalt materiale i vårt gratis ukentlige nyhetsbrev, som kommer ut hver tirsdag. Du kan fritt tegne abonnement på dette på signogprint.no.

Nyhetsbrevet redigeres fortsatt av vår norske redaktør Roger Stormo.

I Sverige fortsetter tidskriftet å komme ut på trykk hver måned. Seks ganger i året er det det tekniske magasinet Sign&Print og fire ganger er det det mer kreative bladet Cap&Design.

Abonnenter på Sign&Print vil få tilsendt det førstkommende svenske nummeret av Sign&Print, så kan dere vurdere om dere vil fortsette abonnementet og få tilsendt det svenske bladet – eller dere kan be om å få refundert abonnementsavgiften for den resterende perioden. Om du vil fortsette å få tilsendt de svenske bladene i din abonnementstid, behøver du ikke å gjøre noe. Det svenske Sign&Print kommer automatisk.

Velger du å avslutte abonnementet trenger du foreløpig ikke foreta deg noe, vent på prøvenummeret av det svenske bladet. Med dette følger det et skriv med informasjon om hvordan du skal forholde deg.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *