Sign&Print i 2016

Den grafiske bransjen i Norge har blitt mindre. Dermed har vi fått færre annonsører og færre abonnenter.

forside_sogp

Dette skulle bli siste trykte nummer på en stund.

I 2016 kommer vi derfor kun ut med ett trykt nummer av Sign&Print – nemlig nummeret foran messen på Exporama den 14. og 15. september. Det nummeret kan vi finansiere med annonser og det distribueres derfor uten kostnad. I 2016 satser vi mer på lokalt materiale i vårt gratis ukentlige nyhetsbrev, som kommer ut hver tirsdag. Du kan fritt tegne abonnement på dette på signogprint.no.

Nyhetsbrevet redigeres fortsatt av vår norske redaktør Roger Stormo.

I Sverige fortsetter tidskriftet å komme ut på trykk hver måned. Seks ganger i året er det det tekniske magasinet Sign&Print og fire ganger er det det mer kreative bladet Cap&Design.

Abonnenter på Sign&Print vil få tilsendt det førstkommende svenske nummeret av Sign&Print, så kan dere vurdere om dere vil fortsette abonnementet og få tilsendt det svenske bladet – eller dere kan be om å få refundert abonnementsavgiften for den resterende perioden. Om du vil fortsette å få tilsendt de svenske bladene i din abonnementstid, behøver du ikke å gjøre noe. Det svenske Sign&Print kommer automatisk.

Velger du å avslutte abonnementet trenger du foreløpig ikke foreta deg noe, vent på prøvenummeret av det svenske bladet. Med dette følger det et skriv med informasjon om hvordan du skal forholde deg.

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: