Miljøsertifisering til Epson

epson_ecoEpsons blekk og skrivere har fått den internasjonale Oeko-Tex ® Association Eco Passport-sertifiseringen1 for trygge og bærekraftige tekstilkjemikalier. Oeko-Tex ® Eco Passport er en internasjonalt anerkjent sikkerhets- og miljøsertifisering for produsenter av kjemikalier til tekstilbehandling og kjemiske sammensetninger som fargestoffer, tilsetningsstoffer, blekk, etterbehandlingsmidler og vaskemidler.

Før tildeling av Eco Passport, utfører Oeko-Tex omfattende tester for skadelige stoffer i tekstiler og tekstiltilbehør basert på et stort spekter av kriterier og sikkerhetsstandarder.

Oeko-Tex® Eco Passport gir sluttbrukere og kunder sertifisert sikkerhet for at Epsons blekkskrivere og blekk har oppnådd høyeste standarder for miljømessig bærekraft og er fri for skadelige stoffer.

Epsons sertifiserte Eco Passport-blekkprodukter inkluderer UltraChrome DS blekk til SC-F6000, SC-F6200, SC-F7000, SC-F7100, SC-F7200, og sublimeringsskriverne i SC-F9200-serien, i tillegg til UltraChrome DG-blekk og tilsetningsstoffer for klargjøring av stoffmaterialer som brukes i tekstilskriveren SureColor SC-F2000.

Henning Olhsson, direktør for Epson Corporate Social Responsibility (CSR) for Europa, Midtøsten og Russland (EMEAR), uttaler: – Epson er svært glad for å bli tildelt et Eco Passport fra Oeko-Tex®. Epson søker kontinuerlig å bidra til et bærekraftig samfunn ved å redusere den miljømessige påvirkningen av produkter og tjenester. Ved å oppnå Eco Passport-sertifisering, gir vi våre kunder trygghet og forsikring om at vårt tekstilblekk og skrivere møter den høyeste mulige sikkerhetsstandarden.

– Miljø er av avgjørende betydning for Epson. Som en del av vår strategi har Epson skissert Miljøvisjon 2050, der målet er 90% reduksjon av CO2 -utslipp i hele livssyklusen til alle produkter og tjenester innen 2050. Epson har allerede gjort store fremskritt for å redusere miljøpåvirkning på tvers av produkter og produksjonsprosesser.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: