Scitex øker omsetningen, og er i stor endring

Scitex økte omsetningen med 22,3 prosent til 40 millioner dollar i tredje kvartal av 2005. Nettogevinsten endte på 3,4 millioner dollar, mot 1,1 millioner dollar i samme periode i 2004. 1. november 2005 ble salget av selskapets skriverdivisjon Scitex Vision til HP sluttført. Effektene av dette salget ser vi først i kvartalsrapporten for fjerde kvartal. Scitex har tidligere økt inntektene gjennom salget av Scitex Digital Printing til Kodak. – Salget av Scitex Vision til HP var en lønnsom transaksjon for våre aksjonærer, og sammen med salget av Scitex Digital Printing har vi oppnådd en betydelig verdiøkning, sier Raanan Cohen, administrerende direktør for Scitex. Han legger til at selskapet arbeider med strategiske alternativer for de resterende delene av selskapet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: