Scitex øker omsetningen, og er i stor endring

Scitex økte omsetningen med 22,3 prosent til 40 millioner dollar i tredje kvartal av 2005. Nettogevinsten endte på 3,4 millioner dollar, mot 1,1 millioner dollar i samme periode i 2004. 1. november 2005 ble salget av selskapets skriverdivisjon Scitex Vision til HP sluttført. Effektene av dette salget ser vi først i kvartalsrapporten for fjerde kvartal. Scitex har tidligere økt inntektene gjennom salget av Scitex Digital Printing til Kodak. – Salget av Scitex Vision til HP var en lønnsom transaksjon for våre aksjonærer, og sammen med salget av Scitex Digital Printing har vi oppnådd en betydelig verdiøkning, sier Raanan Cohen, administrerende direktør for Scitex. Han legger til at selskapet arbeider med strategiske alternativer for de resterende delene av selskapet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: