Scitex øker omsetningen, og er i stor endring

Scitex økte omsetningen med 22,3 prosent til 40 millioner dollar i tredje kvartal av 2005. Nettogevinsten endte på 3,4 millioner dollar, mot 1,1 millioner dollar i samme periode i 2004. 1. november 2005 ble salget av selskapets skriverdivisjon Scitex Vision til HP sluttført. Effektene av dette salget ser vi først i kvartalsrapporten for fjerde kvartal. Scitex har tidligere økt inntektene gjennom salget av Scitex Digital Printing til Kodak. – Salget av Scitex Vision til HP var en lønnsom transaksjon for våre aksjonærer, og sammen med salget av Scitex Digital Printing har vi oppnådd en betydelig verdiøkning, sier Raanan Cohen, administrerende direktør for Scitex. Han legger til at selskapet arbeider med strategiske alternativer for de resterende delene av selskapet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: