Man Roland Nordic i avtale med Hiflex

Man Roland i Norden (Sverige, Norge, Danmark og Finland) har inngått en partnerskapsavtale med Hiflex, som utvikler jdf-kompatible forretningssystemer (MIS). Avtalen, som gjelder både for ark- og rotasjonssiden, innebærer at Man Roland Nordic blir forhandler for Hiflex’ løsninger. – Med denne avtalen håper vi å få på plass et MIS-system som er bedre tilgjengelig for det nordiske markedet, uttaler Man Rolands svenske salgssjef Sven-Åke Sandström. Han forteller videre at dette er et system med større kaliber, at det allerede er godt utbredt i markedet og at det finnes gode kundereferanser. Hiflex er også opptatt av å tilpasse seg til de ulike lokale forholdene. Man Roland Nordic anser det nylig innledede samarbeidet som en del av en større fremtidsstrategi og kundenes behov. – Samtidig stenger vi ikke døren for andre systemer og løsninger, sier Sven-Åke Sandström. – Vi jobber for eksempel også med Simutek, fordi vi anser at de to systemene utfyller hverandre. Når det gjelder Man Roland vil vi ta del i MIS-systemet på en aktiv måte, fordi vi opplever at det skjer mye på dette området, spesielt på brukersiden. – Med denne avtalen håper vi å få på plass et MIS-system som er bedre tilgjengelig for det nordiske markedet, uttaler Man Rolands svenske salgssjef Sven-Åke Sandström.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: