Man Roland Nordic i avtale med Hiflex

Man Roland i Norden (Sverige, Norge, Danmark og Finland) har inngått en partnerskapsavtale med Hiflex, som utvikler jdf-kompatible forretningssystemer (MIS). Avtalen, som gjelder både for ark- og rotasjonssiden, innebærer at Man Roland Nordic blir forhandler for Hiflex’ løsninger. – Med denne avtalen håper vi å få på plass et MIS-system som er bedre tilgjengelig for det nordiske markedet, uttaler Man Rolands svenske salgssjef Sven-Åke Sandström. Han forteller videre at dette er et system med større kaliber, at det allerede er godt utbredt i markedet og at det finnes gode kundereferanser. Hiflex er også opptatt av å tilpasse seg til de ulike lokale forholdene. Man Roland Nordic anser det nylig innledede samarbeidet som en del av en større fremtidsstrategi og kundenes behov. – Samtidig stenger vi ikke døren for andre systemer og løsninger, sier Sven-Åke Sandström. – Vi jobber for eksempel også med Simutek, fordi vi anser at de to systemene utfyller hverandre. Når det gjelder Man Roland vil vi ta del i MIS-systemet på en aktiv måte, fordi vi opplever at det skjer mye på dette området, spesielt på brukersiden. – Med denne avtalen håper vi å få på plass et MIS-system som er bedre tilgjengelig for det nordiske markedet, uttaler Man Rolands svenske salgssjef Sven-Åke Sandström.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: