Man Roland Nordic i avtale med Hiflex

Man Roland i Norden (Sverige, Norge, Danmark og Finland) har inngått en partnerskapsavtale med Hiflex, som utvikler jdf-kompatible forretningssystemer (MIS). Avtalen, som gjelder både for ark- og rotasjonssiden, innebærer at Man Roland Nordic blir forhandler for Hiflex’ løsninger. – Med denne avtalen håper vi å få på plass et MIS-system som er bedre tilgjengelig for det nordiske markedet, uttaler Man Rolands svenske salgssjef Sven-Åke Sandström. Han forteller videre at dette er et system med større kaliber, at det allerede er godt utbredt i markedet og at det finnes gode kundereferanser. Hiflex er også opptatt av å tilpasse seg til de ulike lokale forholdene. Man Roland Nordic anser det nylig innledede samarbeidet som en del av en større fremtidsstrategi og kundenes behov. – Samtidig stenger vi ikke døren for andre systemer og løsninger, sier Sven-Åke Sandström. – Vi jobber for eksempel også med Simutek, fordi vi anser at de to systemene utfyller hverandre. Når det gjelder Man Roland vil vi ta del i MIS-systemet på en aktiv måte, fordi vi opplever at det skjer mye på dette området, spesielt på brukersiden. – Med denne avtalen håper vi å få på plass et MIS-system som er bedre tilgjengelig for det nordiske markedet, uttaler Man Rolands svenske salgssjef Sven-Åke Sandström.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *