Hewlett Packard vokser mer enn forventet

PUBLISERT: 27 september 2006
OPPDATERT: 27 september

HP oppnår en nettogevinst på 1,38 milliarder dollar i årets tredje kvartal. Sammenlignet med samme periode i fjor, er det en økning på 40 prosent. I samme periode økte omsetningen til 21,9 milliarder dollar, en økning på 5 prosent sammenlignet med samme periode i 2005. – HP har oppnådd nok en stabil kvartalsøkning med sterk omsetning, forbedrede marginer og en sunn kontantstrøm, sier HPs konsernsjef Mark Hurd. Forretningsområdet Imaging and Printing Group (IGP) økte sin omsetning med 5 prosent til 6,2 milliarder dollar. Multifunksjonsmaskiner er virkelig i skuddet, og omsetningen økte med ikke mindre enn 196 prosent i forhold til samme periode året før. Sidevolumene for HP Indigo-maskiner steg med 37 prosent gjennom dette kvartalet. I følge HPs konsernsjef Mark Hurd ser fjerde kvartal ut å bli enda bedre, med en beregnet omsetning på 24,1 milliarder dollar.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small