Hewlett Packard vokser mer enn forventet

HP oppnår en nettogevinst på 1,38 milliarder dollar i årets tredje kvartal. Sammenlignet med samme periode i fjor, er det en økning på 40 prosent. I samme periode økte omsetningen til 21,9 milliarder dollar, en økning på 5 prosent sammenlignet med samme periode i 2005. – HP har oppnådd nok en stabil kvartalsøkning med sterk omsetning, forbedrede marginer og en sunn kontantstrøm, sier HPs konsernsjef Mark Hurd. Forretningsområdet Imaging and Printing Group (IGP) økte sin omsetning med 5 prosent til 6,2 milliarder dollar. Multifunksjonsmaskiner er virkelig i skuddet, og omsetningen økte med ikke mindre enn 196 prosent i forhold til samme periode året før. Sidevolumene for HP Indigo-maskiner steg med 37 prosent gjennom dette kvartalet. I følge HPs konsernsjef Mark Hurd ser fjerde kvartal ut å bli enda bedre, med en beregnet omsetning på 24,1 milliarder dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *