Hewlett Packard vokser mer enn forventet

PUBLISERT: 27 september 2006
OPPDATERT: 27 september

HP oppnår en nettogevinst på 1,38 milliarder dollar i årets tredje kvartal. Sammenlignet med samme periode i fjor, er det en økning på 40 prosent. I samme periode økte omsetningen til 21,9 milliarder dollar, en økning på 5 prosent sammenlignet med samme periode i 2005. – HP har oppnådd nok en stabil kvartalsøkning med sterk omsetning, forbedrede marginer og en sunn kontantstrøm, sier HPs konsernsjef Mark Hurd. Forretningsområdet Imaging and Printing Group (IGP) økte sin omsetning med 5 prosent til 6,2 milliarder dollar. Multifunksjonsmaskiner er virkelig i skuddet, og omsetningen økte med ikke mindre enn 196 prosent i forhold til samme periode året før. Sidevolumene for HP Indigo-maskiner steg med 37 prosent gjennom dette kvartalet. I følge HPs konsernsjef Mark Hurd ser fjerde kvartal ut å bli enda bedre, med en beregnet omsetning på 24,1 milliarder dollar.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie