Xerox kjøper Xmpie – satser på variable data

Xerox kjøper opp programvareselskapet Xmpie for 54 millioner dollar. Det er klart etter at begge selskapene har underskrevet en intensjonsavtale. Xmpie utvikler programvare for parallellpublisering og produksjon med variable data. De siste årene har selskapet samarbeidet nært med Xerox, som blant annet har vært forhandler for programvareselskapet. – Som Xmpies største forhandler har Xerox kunnet svare på kundenes voksende etterspørsel etter verktøy for variable data som kan integreres med digitaltrykkmaskiner, nettpublisering og e-post, slik at man kan iverksette og gjennomføre effektive markedsføringskampanjer, sier Ursula M. Burns, sjef for Xerox Business Group Operations. Gjennom denne avtalen kan vi kombinere intelligent databasehåndtering med digitaltrykkets kvalitet, og tilby kundene en løsning for flerkanalsmarkedsføring.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *