EFI utvider med nytt oppkjøp

PUBLISERT: 23 november 2006
OPPDATERT: 23 november

EFI har inngått avtale om overtagelse av inkjetselskapet Jetrion LLC, et datterselskap i Flint Ink Group. Kjøpesummen ligger på rundt 40 millioner dollar. Jetrion utvikler både skrivere og blekk for storformat, spesielt for etikett- og emballasjeindustrien. Det oppgis at kjøpet skal være gjennomført i løpet av fjerde kvartal i år. – Jetrions avanserte teknologi og utviklingsteam er viktige bidrag til vår inkjet-virksomhet og for vår utvidelse innenfor inkjet, sier Guy Gecht, konsernsjef i Efi, som legger til at de er spesielt imponert over kompetansen innenfor etikett og emballasje, områder som vi tror det vil være fortsatt vekst innenfor. Dessuten kompletterer Jetrion og Vutek hverandre på en god måte. Oppkjøpet forventes å gi EFI et tilskudd til omsetningen på mellom 3 og 5 millioner dollar, noe som vil vise seg i kvartalsrapporten for fjerde kvartal i år. Prognosen for Jetrions omsetning for regnskapsåret 2006 ligger på rundt 18 millioner dollar.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676