EFI utvider med nytt oppkjøp

EFI har inngått avtale om overtagelse av inkjetselskapet Jetrion LLC, et datterselskap i Flint Ink Group. Kjøpesummen ligger på rundt 40 millioner dollar. Jetrion utvikler både skrivere og blekk for storformat, spesielt for etikett- og emballasjeindustrien. Det oppgis at kjøpet skal være gjennomført i løpet av fjerde kvartal i år. – Jetrions avanserte teknologi og utviklingsteam er viktige bidrag til vår inkjet-virksomhet og for vår utvidelse innenfor inkjet, sier Guy Gecht, konsernsjef i Efi, som legger til at de er spesielt imponert over kompetansen innenfor etikett og emballasje, områder som vi tror det vil være fortsatt vekst innenfor. Dessuten kompletterer Jetrion og Vutek hverandre på en god måte. Oppkjøpet forventes å gi EFI et tilskudd til omsetningen på mellom 3 og 5 millioner dollar, noe som vil vise seg i kvartalsrapporten for fjerde kvartal i år. Prognosen for Jetrions omsetning for regnskapsåret 2006 ligger på rundt 18 millioner dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: