EFI utvider med nytt oppkjøp

EFI har inngått avtale om overtagelse av inkjetselskapet Jetrion LLC, et datterselskap i Flint Ink Group. Kjøpesummen ligger på rundt 40 millioner dollar. Jetrion utvikler både skrivere og blekk for storformat, spesielt for etikett- og emballasjeindustrien. Det oppgis at kjøpet skal være gjennomført i løpet av fjerde kvartal i år. – Jetrions avanserte teknologi og utviklingsteam er viktige bidrag til vår inkjet-virksomhet og for vår utvidelse innenfor inkjet, sier Guy Gecht, konsernsjef i Efi, som legger til at de er spesielt imponert over kompetansen innenfor etikett og emballasje, områder som vi tror det vil være fortsatt vekst innenfor. Dessuten kompletterer Jetrion og Vutek hverandre på en god måte. Oppkjøpet forventes å gi EFI et tilskudd til omsetningen på mellom 3 og 5 millioner dollar, noe som vil vise seg i kvartalsrapporten for fjerde kvartal i år. Prognosen for Jetrions omsetning for regnskapsåret 2006 ligger på rundt 18 millioner dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *