Océ skuffet i tredje kvartal

PUBLISERT: 29 november 2006
OPPDATERT: 29 november

DDS, eksklusive Océ Imagistics, har hatt et mislykket kvartal, sier Rokus van Iperen, konsernsjef i Océ. De fallende inntektene skyldes leveranseproblemer og stort prispress, sier Rokus van Iperen, konsernsjef i Océ. Océ medgir at de ikke er fornøyd når de offentliggjør tallene for årets tredje kvartal. Skuffelsen rettes i første rekke mot divisjonen Digital Document Systems (DDS), etter at gevinsten sank med rundt 25 prosent i forhold til samme periode i fjor. Årsaken oppgis til å være dels leveranseproblemer, dels det høye prispresset i segmentet. – DDS, eksklusive Océ Imagistics, har hatt et mislykket kvartal, sier Rokus van Iperen, konsernsjef i Océ. De fallende inntektene skyldes i hovedsak leveranseproblemer og stort prispress. Samtidig har vi hatt en god ordreinngang, og leveranseproblemene er i stor grad løst. Det innebærer at inntektene kan sette fart igjen, noe som vil vise seg i siste kvartal. De totale inntektene i tredje kvartal økte til 740,6 (646,9) millioner euro, en økning med 14 prosent sammenlignet med samme periode året før. I årets ni første måneder økte inntektene med 19,1 prosent, til 2278,3 (1912,8) millioner euro.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie