Trigono og Adobe avslutter samarbeidet

Trigono stopper sitt salg av Adobes programvare i det nordiske markedet. Etter et drøyt års samarbeid tar man konsekvensen av at selskapene ikke har nådd de målene man satte seg. – Trigono retter seg mer inn mot representasjon, markedsføring og distribusjon for programvareutviklere som etterspør våre tjenester med tanke på å skape en tydelig merverdi for både forhandlere og sluttbrukere, uttaler Geir Larsen, administrerende direktør for Trigono. Han legger til at selskapets forretningsidé ikke er på linje med den strategien Adobe følger. – Trigono retter seg mer inn mot representasjon, markedsføring og distribusjon for programvareutviklere, som etterspør våre tjenester for å skape tydelig merverdi for både forhandlere og sluttbrukere, sier Geir Larsen, administrerende direktør i Trigono.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: