Océ økte mer enn forventet i 2006

PUBLISERT: 7 februar 2007
OPPDATERT: 7 februar

Océs fjerde kvartal i 2006 ble i følge selskapets pressemelding bedre enn forventet. Omsetningen økte med 8,8 prosent til 832,1 millioner euro og nettovinsten økte til 26,7 (52,1) millioner euro. Divisjonen Digital Document Systems (DDS) økte mest, med 12 prosent til 598 millioner euro. Økningen skyldtes til stor del overtagelsen av Imagistics. Omsetningen for Océs storformatsdivisjon økte til 233,6 millioner euro. Océ har også fastlagt sin operative og finansielle strategi for 2007-2010, der det forventes en årlig omsetningsvekst på fem prosent og en avkastning på minst 13 prosent i 2010. – Våre tre strategiske satsningsområder vil også i fremtiden være distribusjon, innovasjon og optimalisering av forretningsprosesser, sier Rokus van Iperen, Océs konsernsjef. – Som et ledd i arbeidet med å forbedre selskapets lønnsomhet, vil Imagistics-konseptet bli overført til Europa. I tillegg til vårt produkttilbud vil vi også tilby utskriftssystemer og skrivere fra tredjepartsleverandører. Vår egen utvikling vil fokusere på høyvolumsenheter og storformatskrivere, sier Rokus van Iperen.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie