Océ økte mer enn forventet i 2006

Océs fjerde kvartal i 2006 ble i følge selskapets pressemelding bedre enn forventet. Omsetningen økte med 8,8 prosent til 832,1 millioner euro og nettovinsten økte til 26,7 (52,1) millioner euro. Divisjonen Digital Document Systems (DDS) økte mest, med 12 prosent til 598 millioner euro. Økningen skyldtes til stor del overtagelsen av Imagistics. Omsetningen for Océs storformatsdivisjon økte til 233,6 millioner euro. Océ har også fastlagt sin operative og finansielle strategi for 2007-2010, der det forventes en årlig omsetningsvekst på fem prosent og en avkastning på minst 13 prosent i 2010. – Våre tre strategiske satsningsområder vil også i fremtiden være distribusjon, innovasjon og optimalisering av forretningsprosesser, sier Rokus van Iperen, Océs konsernsjef. – Som et ledd i arbeidet med å forbedre selskapets lønnsomhet, vil Imagistics-konseptet bli overført til Europa. I tillegg til vårt produkttilbud vil vi også tilby utskriftssystemer og skrivere fra tredjepartsleverandører. Vår egen utvikling vil fokusere på høyvolumsenheter og storformatskrivere, sier Rokus van Iperen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *