Nye skrivere utsetter det papirløse kontoret

PUBLISERT: 29 mars 2007
OPPDATERT: 29 mars

Til tross for at det snakkes mye om det papirløse kontoret, er skriverteknologien utviklet kraftig de siste årene. Markedet drives stadig fremover og såvel blekk- som laserskrivere vinner nye markeder. Etterspørselen etter kostnadseffektive skrivere med høy kvalitet fortsetter å øke, og stadig flere kontorer anskaffer fargeskrivere. Samtidig finnes det også et behov for trådløse skrivere og multifunksjonsløsninger. – Dette påvirker hvordan utviklingen vil se ut i fremtiden, sier Subrahmania Janakiraman, som er forskningsanalytiker innenfor teknologiutvikling. I blekkskrivermarkedet kommer stadig nye applikasjoner og forbedringer som gjør disse mer attraktive, og i laserskrivermarkedet er det i første rekke økonomiske forhold som lokker kundene. Det som bekymrer mange er likevel sikkerhetsaspektet. I følge Janakiraman bør mange gjennomgå sin dokumentsikkerhet på nytt. – Adgangskoder og fingeravtrykksregistrering er gode tiltak for å unngå sikkerhetsproblemer, sier han.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie