Nye skrivere utsetter det papirløse kontoret

Til tross for at det snakkes mye om det papirløse kontoret, er skriverteknologien utviklet kraftig de siste årene. Markedet drives stadig fremover og såvel blekk- som laserskrivere vinner nye markeder. Etterspørselen etter kostnadseffektive skrivere med høy kvalitet fortsetter å øke, og stadig flere kontorer anskaffer fargeskrivere. Samtidig finnes det også et behov for trådløse skrivere og multifunksjonsløsninger. – Dette påvirker hvordan utviklingen vil se ut i fremtiden, sier Subrahmania Janakiraman, som er forskningsanalytiker innenfor teknologiutvikling. I blekkskrivermarkedet kommer stadig nye applikasjoner og forbedringer som gjør disse mer attraktive, og i laserskrivermarkedet er det i første rekke økonomiske forhold som lokker kundene. Det som bekymrer mange er likevel sikkerhetsaspektet. I følge Janakiraman bør mange gjennomgå sin dokumentsikkerhet på nytt. – Adgangskoder og fingeravtrykksregistrering er gode tiltak for å unngå sikkerhetsproblemer, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: