Nye skrivere utsetter det papirløse kontoret

Til tross for at det snakkes mye om det papirløse kontoret, er skriverteknologien utviklet kraftig de siste årene. Markedet drives stadig fremover og såvel blekk- som laserskrivere vinner nye markeder. Etterspørselen etter kostnadseffektive skrivere med høy kvalitet fortsetter å øke, og stadig flere kontorer anskaffer fargeskrivere. Samtidig finnes det også et behov for trådløse skrivere og multifunksjonsløsninger. – Dette påvirker hvordan utviklingen vil se ut i fremtiden, sier Subrahmania Janakiraman, som er forskningsanalytiker innenfor teknologiutvikling. I blekkskrivermarkedet kommer stadig nye applikasjoner og forbedringer som gjør disse mer attraktive, og i laserskrivermarkedet er det i første rekke økonomiske forhold som lokker kundene. Det som bekymrer mange er likevel sikkerhetsaspektet. I følge Janakiraman bør mange gjennomgå sin dokumentsikkerhet på nytt. – Adgangskoder og fingeravtrykksregistrering er gode tiltak for å unngå sikkerhetsproblemer, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: