Økt salg for Esko i 2006

Esko presenterte nylig sin årsrapport, etter det første hele året med den nye eieren Axcel. Den viser at konsernets omsetning i fjor økte til 127 millioner euro, en økning på 9 prosent fra året før. Driftsresultatet før avskrivninger økte til 13,6 millioner euro, 74% mer enn året før. Omsetningen innenfor emballasjeområdet økte med 11% sammenlignet med foregående år, og salget av nye emballasjesystemer (eksklusive service) økte med 16%. – Den økte omsetningen har sammenheng med at vi utvidet vårt tilbud av design- og førtrykksløsninger, at vi utvidet vårt geografiske område, samt en økt markedsandel innenfor flere hovedmarkeder, kommenterer administrerende direktør Carsten Knudsen (bildet). Geografisk økte omsetningen mest i Sentral-Europa, de baltiske landene og i Latin-Amerika.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *