Esko går sammen med Artwork Systems

Esko og Artwork Systems har valgt å slå sine selskaper sammen. Begge firmaer, som arbeider med som arbetar med emballasje- og prepressprodukter i Europa, Amerika og Asia, vil ha en samlet arbeidsstyrke på omkring 1000 medarbeidere. Selskapene mener den strategiske gevinsten med sammenslåingen er bedre utnyttelse av begges sterke sider på emballasje- og siviltrykk og kompletterende salgs- og supportkanaler samt en global kundebase. Eskos konsernsjef Carsten Knudsen vil være administrerende direktør for det nye selskapet, og styreleder i Artwork Systems, Van der Schueren, får jobben som markeds- og salgsdirektør.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: