Esko går sammen med Artwork Systems

Esko og Artwork Systems har valgt å slå sine selskaper sammen. Begge firmaer, som arbeider med som arbetar med emballasje- og prepressprodukter i Europa, Amerika og Asia, vil ha en samlet arbeidsstyrke på omkring 1000 medarbeidere. Selskapene mener den strategiske gevinsten med sammenslåingen er bedre utnyttelse av begges sterke sider på emballasje- og siviltrykk og kompletterende salgs- og supportkanaler samt en global kundebase. Eskos konsernsjef Carsten Knudsen vil være administrerende direktør for det nye selskapet, og styreleder i Artwork Systems, Van der Schueren, får jobben som markeds- og salgsdirektør.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: