Miljørapport fra Heidelberg

En nylig publisert holdbarhetsrapport fra Heidelberg for regnskapsåret 2006/2007 dokumenterer hvordan selskapet arbeider praktisk med sine miljøprinsipper. I følge Bernad Schreier har selskapet gjort fremskritt innenfor alle relevante områder. Rapporten viser hvordan Heidelberg har arbeidet med sitt egenutviklede ”stjernesystem” for å redusere ressursbruken i tilleggsutstyr til arkpresser, og hvordan fargeenheten Anicolor bidrar til å spare en betydelig papirmengde. Selskapet har også utviklet et eget helseprogram for ansatte, med fokus på sunn mat, trening, livslang læring og ergonomiske arbeidsplasser. Rapporten tar i tillegg for seg den økonomiske utviklingen og belyser hvordan Heidelberg vil posisjonere seg i storformatmarkedet for å stå sterkere på emballasje- og etikettområdet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: