Type-it AS og Heien AS slår seg sammen

To produksjonsbedrifter som arbeider med tekstforedling overfor forlagsbransjen, Type-it AS og Heien AS, slår seg sammen. Kari Heien ønsker å trappe ned, og blir i stedet representant for Type-it AS. All produksjon utføres fra nå av i Type-it AS’ lokaler i Trondheim. Kari Heiens engasjement i Type-it AS vil bestå i typografisk design, samt å fungere som kundekontakt for alle de forlagene hun har utviklet et godt samarbeid med gjennom 30 År i sitt eget selskap Heien AS. Heien AS har gjennom årene utviklet typografiske finesser for å oppnå optimal typografisk kvalitet. Det gjelder for eksempel orddelingslister og kernetabeller utviklet for det enkelte skriftsnittet. Dette er kvaliteter som enkeltvis vil bli vurdert konvertert og tillagt i Type-it AS’ bokombrekkingsverktøy Synergy, avslutter daglig leder i Type-it AS, Jørgen Aunaas.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: