Type-it AS og Heien AS slår seg sammen

To produksjonsbedrifter som arbeider med tekstforedling overfor forlagsbransjen, Type-it AS og Heien AS, slår seg sammen. Kari Heien ønsker å trappe ned, og blir i stedet representant for Type-it AS. All produksjon utføres fra nå av i Type-it AS’ lokaler i Trondheim. Kari Heiens engasjement i Type-it AS vil bestå i typografisk design, samt å fungere som kundekontakt for alle de forlagene hun har utviklet et godt samarbeid med gjennom 30 År i sitt eget selskap Heien AS. Heien AS har gjennom årene utviklet typografiske finesser for å oppnå optimal typografisk kvalitet. Det gjelder for eksempel orddelingslister og kernetabeller utviklet for det enkelte skriftsnittet. Dette er kvaliteter som enkeltvis vil bli vurdert konvertert og tillagt i Type-it AS’ bokombrekkingsverktøy Synergy, avslutter daglig leder i Type-it AS, Jørgen Aunaas.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: