M-real endrer tilbudet

PUBLISERT: 6 desember 2007
OPPDATERT: 6 desember

Etter en kundeundersøkelse utført av M-real Publishing, der de har gjennomgått hele sitt produkt- og tjenestetilbud, lanserer selskapet nå sitt nye kundeprogram Galerie. Tilbudet lanseres i januar og inkluderer enklere produktvalg, bedre tilgjengelighet, optimalisert papirkvalitet, forbedrede tjenester for trykkegenskaper samt ulike alternativer for leveringsservice. – Våre undersøkelser viser at kundene ønsker papirleverandører som satser mer på effektiviteten i leveranse og prosess. Kundenes viktigste behov er hastighet, fleksible produksjonsløsninger, konsekvent kvalitet og effektivitet gjennom trykkprosessen. Galerie fokuserer på å dekke disse behovene og innebærer betydelige fordeler for kunden, sier Gregory Gettinger, Executive Vice President for M-reals forretningsområde Publishing. M-real har med dette programmet forenklet kundenes valgmuligheter gjennom reduksjon av antall overlappende produkter i Galerie-sortimentet, og har utvidet tilgjengeligheten gjennom flere produksjonssykluser. Dessuten er sortimentet av bestrøket trykkpapir effektivisert gjennom et bredt utvalg av gloss-produkter, Galerie Lite, Brite og Fine samt det nye Galerie Silk. Selskapet lanserer også tjenester som inkluderer rådgivning ved fargehåndtering og effektivitet i trykkprosessen.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag