M-real endrer tilbudet

Etter en kundeundersøkelse utført av M-real Publishing, der de har gjennomgått hele sitt produkt- og tjenestetilbud, lanserer selskapet nå sitt nye kundeprogram Galerie. Tilbudet lanseres i januar og inkluderer enklere produktvalg, bedre tilgjengelighet, optimalisert papirkvalitet, forbedrede tjenester for trykkegenskaper samt ulike alternativer for leveringsservice. – Våre undersøkelser viser at kundene ønsker papirleverandører som satser mer på effektiviteten i leveranse og prosess. Kundenes viktigste behov er hastighet, fleksible produksjonsløsninger, konsekvent kvalitet og effektivitet gjennom trykkprosessen. Galerie fokuserer på å dekke disse behovene og innebærer betydelige fordeler for kunden, sier Gregory Gettinger, Executive Vice President for M-reals forretningsområde Publishing. M-real har med dette programmet forenklet kundenes valgmuligheter gjennom reduksjon av antall overlappende produkter i Galerie-sortimentet, og har utvidet tilgjengeligheten gjennom flere produksjonssykluser. Dessuten er sortimentet av bestrøket trykkpapir effektivisert gjennom et bredt utvalg av gloss-produkter, Galerie Lite, Brite og Fine samt det nye Galerie Silk. Selskapet lanserer også tjenester som inkluderer rådgivning ved fargehåndtering og effektivitet i trykkprosessen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *