Tre designpriser til Heidelberg

PUBLISERT: 21 november 2008
OPPDATERT: 21 november

[list] heidelberg

Heidelberg er tildelt designprisen ”Good Design Award 2008” for Speedmaster XL 162, Suprasetter 162 og Prinect Press Center av Japan Industrial Design Promotion Organization» (JIDPO). Panelet av designeksperter valgte ut de tre produktene i kategorien for investeringsprodukter. Speedmaster XL 162 og Suprasetter 162 er allerede tildelt den tyske designprisen ”red dot award” for sin design.
– Undersøkelser viser gang på gang at når investeringsbeslutninger blir tatt, er et tiltalende produktdesign like viktig for kunden som den funksjonelle kvaliteten, sier Jürgen Rautert hos Heidelberg. JIDPO har delt ut ”Good Design Award” siden 1957.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri