Tre designpriser til Heidelberg

[list] heidelberg

Heidelberg er tildelt designprisen ”Good Design Award 2008” for Speedmaster XL 162, Suprasetter 162 og Prinect Press Center av Japan Industrial Design Promotion Organization» (JIDPO). Panelet av designeksperter valgte ut de tre produktene i kategorien for investeringsprodukter. Speedmaster XL 162 og Suprasetter 162 er allerede tildelt den tyske designprisen ”red dot award” for sin design.
– Undersøkelser viser gang på gang at når investeringsbeslutninger blir tatt, er et tiltalende produktdesign like viktig for kunden som den funksjonelle kvaliteten, sier Jürgen Rautert hos Heidelberg. JIDPO har delt ut ”Good Design Award” siden 1957.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: