Tre designpriser til Heidelberg

PUBLISERT: 21 november 2008
OPPDATERT: 21 november

[list] heidelberg

Heidelberg er tildelt designprisen ”Good Design Award 2008” for Speedmaster XL 162, Suprasetter 162 og Prinect Press Center av Japan Industrial Design Promotion Organization» (JIDPO). Panelet av designeksperter valgte ut de tre produktene i kategorien for investeringsprodukter. Speedmaster XL 162 og Suprasetter 162 er allerede tildelt den tyske designprisen ”red dot award” for sin design.
– Undersøkelser viser gang på gang at når investeringsbeslutninger blir tatt, er et tiltalende produktdesign like viktig for kunden som den funksjonelle kvaliteten, sier Jürgen Rautert hos Heidelberg. JIDPO har delt ut ”Good Design Award” siden 1957.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie