3 000 må forlate Xerox

[list] mulcahy

I forbindelse med at Xerox offentliggjorde resultatet for tredje kvartal, ble det gjort kjent at 3000 ansatte må forlate selskapet de neste seks månedene. Dette skjer som en del av en innsparingspakke, og tilsvarer nesten fem prosent av det totale antallet ansatte. Ifølge Xerox er målet å redusere kostnadene med til sammen 200 millioner dollar.

Omsetningen for kvartalet steg med to prosent, til 4,4 milliarder dollar. Utstyrssalget i dette kvartalet ble redusert med tre prosent, mens ettermarkedet, som i omsetning er tre ganger så stort, steg med tre prosent.

– Vi øker aktivitetstempoet for å redusere kostnadene og forbedre effektiviteten i hele konsernet, med formål å gi oss bedre fleksibilitet i en ustabil økonomi, sier Anne Mulcahy, konsernsjef i Xerox.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: