3 000 må forlate Xerox

PUBLISERT: 17 desember 2008
OPPDATERT: 17 desember

[list] mulcahy

I forbindelse med at Xerox offentliggjorde resultatet for tredje kvartal, ble det gjort kjent at 3000 ansatte må forlate selskapet de neste seks månedene. Dette skjer som en del av en innsparingspakke, og tilsvarer nesten fem prosent av det totale antallet ansatte. Ifølge Xerox er målet å redusere kostnadene med til sammen 200 millioner dollar.

Omsetningen for kvartalet steg med to prosent, til 4,4 milliarder dollar. Utstyrssalget i dette kvartalet ble redusert med tre prosent, mens ettermarkedet, som i omsetning er tre ganger så stort, steg med tre prosent.

– Vi øker aktivitetstempoet for å redusere kostnadene og forbedre effektiviteten i hele konsernet, med formål å gi oss bedre fleksibilitet i en ustabil økonomi, sier Anne Mulcahy, konsernsjef i Xerox.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280