3 000 må forlate Xerox

PUBLISERT: 17 desember 2008
OPPDATERT: 17 desember

[list] mulcahy

I forbindelse med at Xerox offentliggjorde resultatet for tredje kvartal, ble det gjort kjent at 3000 ansatte må forlate selskapet de neste seks månedene. Dette skjer som en del av en innsparingspakke, og tilsvarer nesten fem prosent av det totale antallet ansatte. Ifølge Xerox er målet å redusere kostnadene med til sammen 200 millioner dollar.

Omsetningen for kvartalet steg med to prosent, til 4,4 milliarder dollar. Utstyrssalget i dette kvartalet ble redusert med tre prosent, mens ettermarkedet, som i omsetning er tre ganger så stort, steg med tre prosent.

– Vi øker aktivitetstempoet for å redusere kostnadene og forbedre effektiviteten i hele konsernet, med formål å gi oss bedre fleksibilitet i en ustabil økonomi, sier Anne Mulcahy, konsernsjef i Xerox.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo