DocCom og Konica Minolta i dokumentsamarbeid

Svenske DocCom, som hjelper selskaper med dokumentbehandling og arbeidsflyt, har innledet et strategisk samarbeid med Konica Minolta. For Konica Minoltas del innebærer samarbeidet at de nå kan tilby DocComs løsninger til sine multifunksjonsskrivere i bizhub-serien.
– Etterspørselen har aldri vært større etter enkel og trygg digitalisering av papirdokumenter, forteller Stefan Holm hos Wall DocCom. Han ser at stadig flere bedrifter ønsker å konvertere sin håndtering av fakturaer, følgebrev, ordrer etc. – De ønsker å øke kontrollen over informasjonen og redusere kostnadene ved håndtering, legger han til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: