DocCom og Konica Minolta i dokumentsamarbeid

PUBLISERT: 18 februar 2009
OPPDATERT: 18 februar

Svenske DocCom, som hjelper selskaper med dokumentbehandling og arbeidsflyt, har innledet et strategisk samarbeid med Konica Minolta. For Konica Minoltas del innebærer samarbeidet at de nå kan tilby DocComs løsninger til sine multifunksjonsskrivere i bizhub-serien.
– Etterspørselen har aldri vært større etter enkel og trygg digitalisering av papirdokumenter, forteller Stefan Holm hos Wall DocCom. Han ser at stadig flere bedrifter ønsker å konvertere sin håndtering av fakturaer, følgebrev, ordrer etc. – De ønsker å øke kontrollen over informasjonen og redusere kostnadene ved håndtering, legger han til.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie