DocCom og Konica Minolta i dokumentsamarbeid

PUBLISERT: 18 februar 2009
OPPDATERT: 18 februar

Svenske DocCom, som hjelper selskaper med dokumentbehandling og arbeidsflyt, har innledet et strategisk samarbeid med Konica Minolta. For Konica Minoltas del innebærer samarbeidet at de nå kan tilby DocComs løsninger til sine multifunksjonsskrivere i bizhub-serien.
– Etterspørselen har aldri vært større etter enkel og trygg digitalisering av papirdokumenter, forteller Stefan Holm hos Wall DocCom. Han ser at stadig flere bedrifter ønsker å konvertere sin håndtering av fakturaer, følgebrev, ordrer etc. – De ønsker å øke kontrollen over informasjonen og redusere kostnadene ved håndtering, legger han til.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri