Ny teknologi skal stoppe falsk emballasje

n44228-sappi_web2

Sappi har utviklet en metode for å møte det økende problemet med falsk emballasje. Med den nye løsningen Identicate Level 3 kan produsentene både identifisere og kontrollere produktene sine, uansett hvor i salgskjeden de befinner seg.
– Produsentene taper årlig mer enn 600 milliarder dollar som følge av forfalskede og piratkopierte produkter, hevder Kris Verschueren, markedssjef hos Sappi. Emballasje forfalskes i stort omfang, og det er ofte vanskelig å avdekke forskjellen på et kvalitetsprodukt og en billig forfalskning.
Identicate benytter en fordeling av usynlige partikler som fungerer som markører i kartongens materiale. Partiklene har en unik kryptering og kan skannes i et bestemt område på pakken. ID-koden er ifølge Sappi umulig å forfalske, kopiere eller forandre. Kodene kan også lagres i en database som kan administreres fra en vanlig PC.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: