Manroland med tjenestepakker

Manroland har lansert flere nye tjenestepakker for sine kunder. I tilbudet finnes både grunnleggende tjenester og mer omfattende helhetsløsninger.

Den typiske startpakken Proserv Basic inneholder tjenester som trykkinspeksjon og sikkerhetskontroll. Denne tjenesten utføres på én til to dager, avhengig av utstyrskonfigurasjon. Etter fullført gjennomgang gir Manrolands servicepersonell anbefalinger for forbedringstiltak.

Proserv Basic Plus er en tjeneste for årlig vedlikehold, der teknikere fra Manroland avdekker svakheter og kommer med anbefalinger for vedlikehold på kort og lengre sikt. Kunden avgjør ut fra dette hvilke deler som skal byttes og om pressen trenger oppgraderinger.

Proserv Comfort er beregnet på trykkerier med svært høye krav til sine systemer. I tillegg til tjenestene som finnes i Proserv Basic Plus, kan kunden her få tilgang til Manrolands servicenettverk og selskapets telefonsupport.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: