Manroland med tjenestepakker

Manroland har lansert flere nye tjenestepakker for sine kunder. I tilbudet finnes både grunnleggende tjenester og mer omfattende helhetsløsninger.

Den typiske startpakken Proserv Basic inneholder tjenester som trykkinspeksjon og sikkerhetskontroll. Denne tjenesten utføres på én til to dager, avhengig av utstyrskonfigurasjon. Etter fullført gjennomgang gir Manrolands servicepersonell anbefalinger for forbedringstiltak.

Proserv Basic Plus er en tjeneste for årlig vedlikehold, der teknikere fra Manroland avdekker svakheter og kommer med anbefalinger for vedlikehold på kort og lengre sikt. Kunden avgjør ut fra dette hvilke deler som skal byttes og om pressen trenger oppgraderinger.

Proserv Comfort er beregnet på trykkerier med svært høye krav til sine systemer. I tillegg til tjenestene som finnes i Proserv Basic Plus, kan kunden her få tilgang til Manrolands servicenettverk og selskapets telefonsupport.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: