Manroland med tjenestepakker

PUBLISERT: 11 august 2009
OPPDATERT: 11 august

Manroland har lansert flere nye tjenestepakker for sine kunder. I tilbudet finnes både grunnleggende tjenester og mer omfattende helhetsløsninger.

Den typiske startpakken Proserv Basic inneholder tjenester som trykkinspeksjon og sikkerhetskontroll. Denne tjenesten utføres på én til to dager, avhengig av utstyrskonfigurasjon. Etter fullført gjennomgang gir Manrolands servicepersonell anbefalinger for forbedringstiltak.

Proserv Basic Plus er en tjeneste for årlig vedlikehold, der teknikere fra Manroland avdekker svakheter og kommer med anbefalinger for vedlikehold på kort og lengre sikt. Kunden avgjør ut fra dette hvilke deler som skal byttes og om pressen trenger oppgraderinger.

Proserv Comfort er beregnet på trykkerier med svært høye krav til sine systemer. I tillegg til tjenestene som finnes i Proserv Basic Plus, kan kunden her få tilgang til Manrolands servicenettverk og selskapets telefonsupport.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag