HP Indigo passerer 5000

PUBLISERT: 8 september 2009
OPPDATERT: 8 september

n44426 - hp-rekord_web

HP forteller at det nå er mer enn 5000 installasjoner av HP Indigo-systemer i verden. De 5000 maskinene befinner seg hos rundt 4000 bedrifter, hvorav mange har kun én installasjon, mens enkelte har «dusinet fullt». Siden lanseringen av Indigo E-1000 under IPEX i 1993, har Indigos digitale trykkteknologi basert på elektrofotografisk blekk utviklet seg for både arkbaserte og rullbaserte maskiner. Gjennom disse årene har skjæringspunktet for kostnadseffektiviteten mellom tradisjonell offset og digitaltrykk falt, i takt med fallende kostnader for hver digitaltrykte side.
– Det er enestående at over tusen maskiner fra den første serien fremdeles er i bruk, sier Alon Bar-Shany, administrerende direktør for HPs Indigo-divisjon. – Flere av maskinene ble solgt for nesten femten år siden. Når disse gamle maskinene byttes ut, går overgangen til 5500- og 7000-modellene raskt, sier Alon Bar-Shany. Han forteller videre at Infotrends har analysert kostnadene for digitaltrykk siden 1996, da de testet E-Print 1000. Analyseselskapets resultater over tid viser at prisene for digitaltrykk har falt jevnt opp gjennom årene.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small