IFRA og WAN blir ett

n44437 - wan-ifra_web

World Association of Newspapers and News Publishers, det blir navnet for fusjonen av WAN og IFRA. Den nye organisasjonen representerer over 18.000 publikasjoner, 15.000 nettsteder og mer enn 3000 bedrifter fra over 120 land.
– Dette er en stor mulighet for to organisasjoner til å vokse sammen, spesielt i disse vanskelige tider, uttaler Kristina Bürén, administrerende direktør i WAN-IFRA i Sverige. – Fra IFRA andre steder har vi lange tradisjoner for å hjelpe medieselskaper og tilbydere med å holde seg i første rekke gjennom utdanning og forskning, sier hun.
Hva er så de største utfordringene for den nye organisasjonen?
– Nå i første omgang er det å synkronisere de to organisasjonene. Deretter handler det om å avdekke medieselskapenes behov, og på lengre sikt finne ut hva som er viktigst for dem. Akkurat nå arbeider vi mye med å støtte avisene i arbeidet med forretningsmodeller og produkter for å holde tritt med utviklingen, sier Kristina Bürén.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: