CIP4 med 500 lykkelige par

n44410 - cip4_web

CIP4 opplyser om at deres JDF-matrise, en oversikt over tilknytningene mellom JDF-basert utstyr fra ulike produsenter, nå teller 500 par. JDF Interoperability Matrix er ikke en teknisk referanse, men ifølge CIP4 det mest populære verktøyet hos trykkeriene.
– Selv om to maskiner kan kommunisere med hverandre via JDF, må systemene i arbeidsflyten vite nøyaktig hva en annen maskin kan og ikke kan gjøre, sier Mark Wilton, CIP4-direktør for utdanning og markedsføring, og legger til at det er enklere og rimeligere å installere nytt utstyr i en JDF-flyt hvis man vet at det allerede er en fungerende tilsvarende integrasjon hos en annen bedrift.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: