CIP4 med 500 lykkelige par

PUBLISERT: 22 september 2009
OPPDATERT: 22 september

n44410 - cip4_web

CIP4 opplyser om at deres JDF-matrise, en oversikt over tilknytningene mellom JDF-basert utstyr fra ulike produsenter, nå teller 500 par. JDF Interoperability Matrix er ikke en teknisk referanse, men ifølge CIP4 det mest populære verktøyet hos trykkeriene.
– Selv om to maskiner kan kommunisere med hverandre via JDF, må systemene i arbeidsflyten vite nøyaktig hva en annen maskin kan og ikke kan gjøre, sier Mark Wilton, CIP4-direktør for utdanning og markedsføring, og legger til at det er enklere og rimeligere å installere nytt utstyr i en JDF-flyt hvis man vet at det allerede er en fungerende tilsvarende integrasjon hos en annen bedrift.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri