CIP4 med 500 lykkelige par

n44410 - cip4_web

CIP4 opplyser om at deres JDF-matrise, en oversikt over tilknytningene mellom JDF-basert utstyr fra ulike produsenter, nå teller 500 par. JDF Interoperability Matrix er ikke en teknisk referanse, men ifølge CIP4 det mest populære verktøyet hos trykkeriene.
– Selv om to maskiner kan kommunisere med hverandre via JDF, må systemene i arbeidsflyten vite nøyaktig hva en annen maskin kan og ikke kan gjøre, sier Mark Wilton, CIP4-direktør for utdanning og markedsføring, og legger til at det er enklere og rimeligere å installere nytt utstyr i en JDF-flyt hvis man vet at det allerede er en fungerende tilsvarende integrasjon hos en annen bedrift.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *