Slik automatiseres ferdiggjøringen

PUBLISERT: 24 november 2009
OPPDATERT: 24 november

CIP4 har utviklet en digital bok for å gi tips til trykkerier og ferdiggjøringsbedrifter. Den handler i hovedsak om automatisering av maskinparken og bruk av JDF/JMF. Publikasjonen «Optimizing Post Press Performance: Getting the most out of JDF/JMF automated machines» kan lastes ned som PDF fra CIP4s nettsted. Boken er skrevet av Peter Doyle fra Müller Martini, og tar for seg følgende ni områder innenfor produksjon: Bruk av JMF-data for målinger , utvikle målesystemer for ytelse, definere realistiske mål for automasjon, grunnleggende analyser, JDF- og JMF-basert arbeidsflyt, Materialhåndtering, jobbplanlegging og layout, operatøren og verktøyene, prosesser for forberedelse av jobbene.
Med andre ord; mange høyaktuelle temaer fro produksjonsbedrifter som ønsker effektivisering. Og hvem gjør ikke det? Dette oppslagsverktøyet er til og med gratis. Last den ned selv fra www.cip4.org.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo