Slik automatiseres ferdiggjøringen

PUBLISERT: 24 november 2009
OPPDATERT: 24 november

CIP4 har utviklet en digital bok for å gi tips til trykkerier og ferdiggjøringsbedrifter. Den handler i hovedsak om automatisering av maskinparken og bruk av JDF/JMF. Publikasjonen «Optimizing Post Press Performance: Getting the most out of JDF/JMF automated machines» kan lastes ned som PDF fra CIP4s nettsted. Boken er skrevet av Peter Doyle fra Müller Martini, og tar for seg følgende ni områder innenfor produksjon: Bruk av JMF-data for målinger , utvikle målesystemer for ytelse, definere realistiske mål for automasjon, grunnleggende analyser, JDF- og JMF-basert arbeidsflyt, Materialhåndtering, jobbplanlegging og layout, operatøren og verktøyene, prosesser for forberedelse av jobbene.
Med andre ord; mange høyaktuelle temaer fro produksjonsbedrifter som ønsker effektivisering. Og hvem gjør ikke det? Dette oppslagsverktøyet er til og med gratis. Last den ned selv fra www.cip4.org.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie