Åtte trinn til vellykket fargestyring

PUBLISERT: 9 desember 2009
OPPDATERT: 9 desember

n44718 - profitip_web

Heidelbergs Print Media Academy lanserte nylig en ny veiledning i sin Profitip-serie. Denne gangen handler det om praktiske tips for bedre fargestyring. God fargegjengivelse og godt materialvalg er grunnlaget for enhver høykvalitets trykksak. Men det er mange faktorer som spiller inn for at resultatet skal bli vellykket, og for å sikre en stabil og jevn kvalitet er det nødvendig at brukerne identifiserer og overvåker alle parametere. Den nyeste utgaven av Profitip tar for seg de vanligste problemområdene, og har åtte steg med tips for hvordan man bør håndtere dem. Publikasjonen innleder med forbruksmateriell og tar deretter for seg prøvetrykk og resultatanalyse. Profitip kan lastes ned fra Print Media Academys nettsted www.print-media-academy.com.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280