Åtte trinn til vellykket fargestyring

PUBLISERT: 9 desember 2009
OPPDATERT: 9 desember

n44718 - profitip_web

Heidelbergs Print Media Academy lanserte nylig en ny veiledning i sin Profitip-serie. Denne gangen handler det om praktiske tips for bedre fargestyring. God fargegjengivelse og godt materialvalg er grunnlaget for enhver høykvalitets trykksak. Men det er mange faktorer som spiller inn for at resultatet skal bli vellykket, og for å sikre en stabil og jevn kvalitet er det nødvendig at brukerne identifiserer og overvåker alle parametere. Den nyeste utgaven av Profitip tar for seg de vanligste problemområdene, og har åtte steg med tips for hvordan man bør håndtere dem. Publikasjonen innleder med forbruksmateriell og tar deretter for seg prøvetrykk og resultatanalyse. Profitip kan lastes ned fra Print Media Academys nettsted www.print-media-academy.com.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682