Åtte trinn til vellykket fargestyring

n44718 - profitip_web

Heidelbergs Print Media Academy lanserte nylig en ny veiledning i sin Profitip-serie. Denne gangen handler det om praktiske tips for bedre fargestyring. God fargegjengivelse og godt materialvalg er grunnlaget for enhver høykvalitets trykksak. Men det er mange faktorer som spiller inn for at resultatet skal bli vellykket, og for å sikre en stabil og jevn kvalitet er det nødvendig at brukerne identifiserer og overvåker alle parametere. Den nyeste utgaven av Profitip tar for seg de vanligste problemområdene, og har åtte steg med tips for hvordan man bør håndtere dem. Publikasjonen innleder med forbruksmateriell og tar deretter for seg prøvetrykk og resultatanalyse. Profitip kan lastes ned fra Print Media Academys nettsted www.print-media-academy.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *