Åtte trinn til vellykket fargestyring

n44718 - profitip_web

Heidelbergs Print Media Academy lanserte nylig en ny veiledning i sin Profitip-serie. Denne gangen handler det om praktiske tips for bedre fargestyring. God fargegjengivelse og godt materialvalg er grunnlaget for enhver høykvalitets trykksak. Men det er mange faktorer som spiller inn for at resultatet skal bli vellykket, og for å sikre en stabil og jevn kvalitet er det nødvendig at brukerne identifiserer og overvåker alle parametere. Den nyeste utgaven av Profitip tar for seg de vanligste problemområdene, og har åtte steg med tips for hvordan man bør håndtere dem. Publikasjonen innleder med forbruksmateriell og tar deretter for seg prøvetrykk og resultatanalyse. Profitip kan lastes ned fra Print Media Academys nettsted www.print-media-academy.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: