Tredobling av digitaltrykte etiketter

n45010 - digitaltryckta etiketter_web

Markedet for digitaltrykte etiketter og emballasje er ventet å tredobles i løpet av 2014. Det spår ihvertfall Pira International i sin siste undersøkelse. Markedet er i dag verdt rundt 2,4 milliarder amerikanske dollar. Pira tror flere vekstfaktorer vil gi markedet et løft, blant annet økt etterspørsel etter mindre serier og personaliserte oppdrag. I rapporten «The Future of Digital Printing for Packaging» vektlegger Pira også økt migrering til on-demand-jobber og tiltak for å redusere makulaturmengden. En av konklusjonene i undersøkelsen er at investeringer i digitaltrykkløsninger gjør trykkeriene i stand til å bli tjenesteleverandører og utvide tjenestetilbudet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: