Tredobling av digitaltrykte etiketter

PUBLISERT: 19 januar 2010
OPPDATERT: 19 januar

n45010 - digitaltryckta etiketter_web

Markedet for digitaltrykte etiketter og emballasje er ventet å tredobles i løpet av 2014. Det spår ihvertfall Pira International i sin siste undersøkelse. Markedet er i dag verdt rundt 2,4 milliarder amerikanske dollar. Pira tror flere vekstfaktorer vil gi markedet et løft, blant annet økt etterspørsel etter mindre serier og personaliserte oppdrag. I rapporten «The Future of Digital Printing for Packaging» vektlegger Pira også økt migrering til on-demand-jobber og tiltak for å redusere makulaturmengden. En av konklusjonene i undersøkelsen er at investeringer i digitaltrykkløsninger gjør trykkeriene i stand til å bli tjenesteleverandører og utvide tjenestetilbudet.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768