Dyrere papir fra Sappi

n45033-sappi-priser_web-128x95

Sappi Europe melder at de fra 1. februar vil heve prisene på flere typer spesialpapir. Årsaken skal være høyere råvarekostnader. Prisøkningen gjelder for seriene flexible packaging, label og release, og vil være i størrelsesorden 5 til 7 prosent. Gjennom fjoråret har papirprodusenten tilpasset produksjonen for å unngå prisøkninger, men har nå altså bestemt seg for å endre strategi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: