Fuji satser på XMF-støtte

Fuji har åpnet et europeisk senter i England for sin XMF-flyt. Hensikten skal være å gi kundene bedre støtte og teknisk bistand for sine arbeidsflytløsninger. – Når funksjonene i XMF utvides, er det viktig å ha et dedikert team som kan tilby kundene teknisk ekspertise innenfor alle sider av arbeidsflyten, forteller John Davies, ansvarlig for arbeidsflyt hos Fuji. Selskapet opplyser at de gjennom det nye senteret også vil tilby kundene bedre fjernhjelp.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: