ISO-standard for emballasje

ISO melder at de har tatt første skritt mot en miljøstandard for emballasje, en standard som vil gjelde for hele verdikjeden. Ifølge ISO inkluderer den nye standarden optimalisering av materialbruk, bruk av tungmetaller og andre skadelige stoffer, samt resirkulering av emballasje og emballasje. Den nye standarden skal være ferdig i løpet av de neste to årene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: