ISO-standard for emballasje

ISO melder at de har tatt første skritt mot en miljøstandard for emballasje, en standard som vil gjelde for hele verdikjeden. Ifølge ISO inkluderer den nye standarden optimalisering av materialbruk, bruk av tungmetaller og andre skadelige stoffer, samt resirkulering av emballasje og emballasje. Den nye standarden skal være ferdig i løpet av de neste to årene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: