SMS kobler trykksaken til mobiltelefonen

Forbrukernes mobiltelefoner er neste satsingsområder for mange markedsførere. En vanskelig nøtt å knekke kan være koblingen mellom mobiltelefon og trykte medier. Det amerikanske selskapet Go800 tilbyr en tjeneste for å knytte sammen trykksaken og mobiltelefonen. Tjenesten Voice Keywords fungerer slik at brukerne sender en SMS-melding med et nøkkelord fra en reklametrykksak eller en annonse, til et bestemt nummer. Deretter ringer annonsøren tilbake til brukeren for å informere mer om det annonserte produktet. Tjenesten er primært ment for salg, kundeservice, teknisk support og levering av produkter som hurtigmat og reiser. Foreløpig er dette en tjeneste under utvikling, som i følge Go800 vil være tilgjengelig neste år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: