SMS kobler trykksaken til mobiltelefonen

PUBLISERT: 9 september 2010
OPPDATERT: 9 september

Forbrukernes mobiltelefoner er neste satsingsområder for mange markedsførere. En vanskelig nøtt å knekke kan være koblingen mellom mobiltelefon og trykte medier. Det amerikanske selskapet Go800 tilbyr en tjeneste for å knytte sammen trykksaken og mobiltelefonen. Tjenesten Voice Keywords fungerer slik at brukerne sender en SMS-melding med et nøkkelord fra en reklametrykksak eller en annonse, til et bestemt nummer. Deretter ringer annonsøren tilbake til brukeren for å informere mer om det annonserte produktet. Tjenesten er primært ment for salg, kundeservice, teknisk support og levering av produkter som hurtigmat og reiser. Foreløpig er dette en tjeneste under utvikling, som i følge Go800 vil være tilgjengelig neste år.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie