SMS kobler trykksaken til mobiltelefonen

Forbrukernes mobiltelefoner er neste satsingsområder for mange markedsførere. En vanskelig nøtt å knekke kan være koblingen mellom mobiltelefon og trykte medier. Det amerikanske selskapet Go800 tilbyr en tjeneste for å knytte sammen trykksaken og mobiltelefonen. Tjenesten Voice Keywords fungerer slik at brukerne sender en SMS-melding med et nøkkelord fra en reklametrykksak eller en annonse, til et bestemt nummer. Deretter ringer annonsøren tilbake til brukeren for å informere mer om det annonserte produktet. Tjenesten er primært ment for salg, kundeservice, teknisk support og levering av produkter som hurtigmat og reiser. Foreløpig er dette en tjeneste under utvikling, som i følge Go800 vil være tilgjengelig neste år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: