Flere trusler mot PDF

-1En ny rapport fra IBMs sikkerhetsgruppe X-Force viser at PDF-filer topper listen over sårbarhetstrusler og datamaskininntrenging. Bare i april i år økte antallet PDF-angrep med 37 prosent i forhold til gjennomsnittet i løpet av de første seks månedene.

Sårbarheter hos Adobe-produkter, spesielt Adobe Reader og Flash, utnyttes i stor grad av inntrengerne, hevder IBM. X-Force-gruppen utarbeidet i 2009 fire varslingsrapporter som berører Adobe Acrobat, Reader og Flash. I samtlige tilfeller hevdes det at sårbarhetene utnyttes, enten gjennom målrettede angrep eller som en del av spamangrep. X-Force-gruppen tror denne utviklingen vil fortsette. En infisert PDF-fil kan føre til at datamaskinen benyttes til å spre virus og spam, eller at passordinformasjon kan falle i feil hender.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: