Flere trusler mot PDF

-1En ny rapport fra IBMs sikkerhetsgruppe X-Force viser at PDF-filer topper listen over sårbarhetstrusler og datamaskininntrenging. Bare i april i år økte antallet PDF-angrep med 37 prosent i forhold til gjennomsnittet i løpet av de første seks månedene.

Sårbarheter hos Adobe-produkter, spesielt Adobe Reader og Flash, utnyttes i stor grad av inntrengerne, hevder IBM. X-Force-gruppen utarbeidet i 2009 fire varslingsrapporter som berører Adobe Acrobat, Reader og Flash. I samtlige tilfeller hevdes det at sårbarhetene utnyttes, enten gjennom målrettede angrep eller som en del av spamangrep. X-Force-gruppen tror denne utviklingen vil fortsette. En infisert PDF-fil kan føre til at datamaskinen benyttes til å spre virus og spam, eller at passordinformasjon kan falle i feil hender.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: