Sinapse feirer med ny trykksimulator

PUBLISERT: 24 januar 2011
OPPDATERT: 24 januar

Sinapse Print Simulators er klar med en ny simulator for heatset-trykk. Den slippes i samband med 20-årsjubileet for selskapets første trykksimulator. Simulatoren, med betegnelsen Heatset Expert, kommer ifølge produsenten som et resultat av sju års arbeid. Det integrerer avanserte prosessmodeller og -funksjoner samt en rekke nye utviklinger fra simulatorverdenen, blant annet et flernivåbasert diagnostisk hjelpesystem. Som bruker kan du velge mellom Manroland-grensesnitt med MEGTEC-tørking eller det nye Omnicon-grensesnittet til Goss.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1