Sinapse feirer med ny trykksimulator

Sinapse Print Simulators er klar med en ny simulator for heatset-trykk. Den slippes i samband med 20-årsjubileet for selskapets første trykksimulator. Simulatoren, med betegnelsen Heatset Expert, kommer ifølge produsenten som et resultat av sju års arbeid. Det integrerer avanserte prosessmodeller og -funksjoner samt en rekke nye utviklinger fra simulatorverdenen, blant annet et flernivåbasert diagnostisk hjelpesystem. Som bruker kan du velge mellom Manroland-grensesnitt med MEGTEC-tørking eller det nye Omnicon-grensesnittet til Goss.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: