AGI blir Sign & Print i 2015

AGI Norge blir Sign&Print

Tidsskriftet AGI skifter navn i Norge til Sign&Print. Dermed markeres dels hvilken bransje vi tilhører, dels kobles tidsskriftet og messen sterkere sammen med bransjen.

I april lanserer vi et helt nytt nettsted, der også artikler og tester kan vises.

Seks ganger i året går det trykte tidsskriftet ut til våre abonnenter samt de som sist besøkte Sign & Print messen.

Neste Sign&Print messe avholdes onsdag den 14. og torsdag den 15. september 2016 (altså om 18 måneder).

Redaksjonen
Pål Stensaas og Roger Stormo sørger for den redaksjonelle dekningen i Norge. Våre norske abonnenter ivaretas av Ask Media. Alle øvrige funksjoner styres fra redaksjonen i Malmø, som også driver Norden forøvrig. Salg ivaretas av Johan Pettersson, annonsetrafikk av Caisa Ekenberg og design av Jesper Kahr Nielsen. Daglig leder og ansvarlig for messene er Peter Ollén.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: