Ny oppdatering får Kodaks platesetter til å øke takten

PUBLISERT: 24 oktober 2022
OPPDATERT: 19 desember
Magnus Q4800 med XPL 4 pallestasjon. Foto: Pressebilde

Den nye oppdateringen T-speed Plus gjør at Kodaks platesetter Magnus Q800 kan trykke 84 B1-plater per time, noe som ifølge selskapet gjør den til det hurtigste CTP-systemet på markedet.

Med T-speed Plus kommer Computer to plate-systemet Magnus Q800 til å kunne mate ut en plate hvert 43. sekund, en forbedring med 40 prosent sammenliknet med dens forgjenger Z-speed. B1-platen rommer åtte sider.

Ifølge Kodak skal den nye oppdateringen hjelpe de virksomhetene som har arkmatede og web-offsetskrivere med å effektivisere sine arbeidsflyt. Den er også kompatibel med de automatiseringsvalgene som kan tilleggsinstalleres, så som Single-Pallet Loader, Multi-Pallet Loader og Multi-Cassette Unit.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

HP kommer til Drupa med tre nøkkelord

Nøkkelordene for HP hos Drupa er automatisering, integrering og bærekraft, ord som de skal adressere gjennom tre teknologier.
drupa24_hpx

Antalis støtter sine leverandører innen storformat

Antalis Norge har de siste årene satset på store maskiner i mellomsegmentet. Det vil også merkes under Drupa, hvor de er representert ved flere leverandører.
Christer

Xeikon viser innovasjoner i nøkkelsegmenter på Drupa

Xeikon, som er en del av Flint Group, tilbyr digitale løsninger for både den grafiske industrien og emballasjeindustrien. På Drupa viser de frem de siste innovasjonene i disse segmentene.
SV-kollage-1536x1024x

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica